a

Wettelijke informatie

Caztan.be is onderdeel van
Bvba Daka fasion
Oude vest. 1
2900 Dendermonde
Telefoon: 052/20 24 05

E-mail: dakafashion@telenet.be
Website: www.caztan.be

Wettelijke vertegenwoordigers:
Katleen Keppens en Stany Daele.

Ingeschreven met als ondernemingsnummer: 0454832010
RPR – Dendermonde
BTW-nummer: BE0454832010

Follow me
Fynch Hatton – Caztan
498
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-498,eltd-core-1.1.1,caztan-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Fynch Hatton

Caztan / Fynch Hatton

Fynch Hatton

Mooie kwaliteiten met een luxe uitstraling, geschikt voor de vrije tijd maar ook als het een beetje formeler moet. Er is een Fynch Hatton trui voor elk moment en in elke kleur. De shirts hebben altijd speciale details en een comfortabele pasvorm. Fynch Hatton heeft vesten in veel modellen, zowel met als zonder voering.

Fynch Hatton maakt gebruik van de mooiste natuurlijke materialen, katoen, merinowol, cashmir en zijde. De prijs/kwaliteitsverhouding is uniek te noemen, nergens vind je zulke mooie stoffen voor zo’n redelijke prijs. Value for Money is de basis van Fynch Hatton.

De collectie is geinspireerd op het leven van Denys Finch Hatton, de Engelse avonturier bekend uit het boek Out of Africa. Het logo van het merk is een breedvertakte Afrikaanse boom. Laat u ook inspireren door de vele mogelijkheden die Fynch Hatton u biedt.