a

Wettelijke informatie

Caztan.be is onderdeel van
Bvba Daka fasion
Oude vest. 1
2900 Dendermonde
Telefoon: 052/20 24 05

E-mail: dakafashion@telenet.be
Website: www.caztan.be

Wettelijke vertegenwoordigers:
Katleen Keppens en Stany Daele.

Ingeschreven met als ondernemingsnummer: 0454832010
RPR – Dendermonde
BTW-nummer: BE0454832010

Follow me
Tramontana – Caztan
571
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-571,eltd-core-1.1.1,caztan-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Tramontana

Caztan / Tramontana

Tramontana

Tramontana is een Nederlands modelabel speciaal gericht op vrouwen. Het merk treedt steeds verder over de grensen en heeft zo zijn eigen stijl weten te ontwikkelen. Door trends, aangename pasvorm en de prijs kwaliteitverhouding goed te combineren, is dit merk aantrekkelijk voor vele vrouwen.
De collectie van Tramontana is opgebouwd uit diverse stijlen. Zowel chique, zakelijk, elegant als casual kan de kleding gedragen worden. Het streven van dit merk is dan ook: iedere vrouw mooier en gelukkiger laten voelen met een moderne outfit. De jurkjes en jasjes met prints en de leatherlook zorgen hier dan ook zeker voor.