a

Wettelijke informatie

Caztan.be is onderdeel van
Bv Daka fashion
Oude Vest. 1
9200 Dendermonde
Telefoon: 052/20 24 05

E-mail: dakafashion@telenet.be
Website: www.caztan.be

Wettelijke vertegenwoordigers:
Katleen Keppens en Stany Daele.

Ingeschreven met als ondernemingsnummer: 0454832010
RPR – Dendermonde

Follow me
.About. – Caztan – Kleding voor dames en heren
18270
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-18270,eltd-core-1.1.1,caztan-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
About Caztan

Caztan is een stijlvolle dames- en herenmodezaak gelegen in het hart van Dendermonde. Stany en katleen, de zaakvoerders, staan samen met hun enthousiaste team klaar om voor u de perfecte outfit uit te kiezen: casual of gekleed-chique, u kan het allemaal bij ons vinden. Het brede gamma aan merken en stijlen zal u beslist bekoren…..

Caztan, dé zaak voor mensen die houden van fashion!!.

Our history

1995: Katleen en Stany besluiten een herenkledingzaak te starten in Dendermonde. Een geschikte locatie wordt gevonden aan de Vlasmarktbrug vlakbij de Grote Markt. Een ideale plaats, centraal gelegen en met een prachtig zicht op de Dender. De stijl moet sportief en gekleed zijn met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook de naam van de zaak moet kort en krachtig zijn en een begrip worden in en rond Dendermonde. Door het samenvoegen van de 2 voornamen en mits enkele aanpassingen wordt “CAZTAN” geboren. De zaak groeit en vraagt om uitbreiding. Na lang zoeken wordt een winkelpand gevonden aan de Oude Vest 52, waarin CAZTAN vanaf dan, december 2005, een nieuw onderkomen vindt. In augustus 2008 wordt een nieuwe weg ingeslagen. De bestaande zaak wordt nog uitgebreid met een damesafdeling. Tal van nieuwe damesmerken vinden vanaf nu ook hun onderkomen bij CAZTAN. De zaak blijft groeien en in 2011 biedt zich de gelegenheid aan om het prachtige hoekpand aan de Oude Vest – Brusselsestraat aan te kopen. Het pand wordt, zowel binnen als buiten, volledig vernieuwd. Er komt een mooie etalage waarin de dames- en herencollecties op een stijlvolle manier kunnen gepresenteerd worden. In de winkel is het aangenaam shoppen. Het witte interieur, gecombineerd met enkele donkere glasfragmenten, geeft een prachtig beeld van de hedendaagse modetendenzen.

Our team

Het team staat steeds klaar om samen een gepaste outfit te vinden

STANY

Zaakvoerder/medewerker

KATLEEN

Zaakvoerder/medewerkster

GWENDOLINE

Verkoopster/medewerkster
Our store

Meer dan 200 vierkante meter shopplezier…