a

Wettelijke informatie

Caztan.be is onderdeel van
Bv Daka fashion
Oude Vest. 1
9200 Dendermonde
Telefoon: 052/20 24 05

E-mail: dakafashion@telenet.be
Website: www.caztan.be

Wettelijke vertegenwoordigers:
Katleen Keppens en Stany Daele.

Ingeschreven met als ondernemingsnummer: 0454832010
RPR – Dendermonde

Follow me
Castillo Valere riemen – Caztan – Kleding voor dames en heren
570
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-570,eltd-core-1.1.1,caztan-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Castillo Valere riemen

Caztan - Kleding voor dames en heren / Castillo Valere riemen

Castillo Valere riemen

Castillo Valere is een jong, sterk groeiend maar vooral flexibel bedrijf gevestigd in Antwerpen. Wij hebben een jarenlange ervaring in de lederwarensector. We exporteren naar ruim 15 Europese landen.

In onze collectie vindt u een zeer uiteenlopend aanbod van lederen artikelen waaronder modieuze riemen voor heren en dames. U kan bij Castillo Valere ook terecht voor heel wat accessoires, portefeuilles en kleine lederwaren. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment aan sleutelhangers.

Ons eigen merk riemen Castillo Valere staat eveneens garant voor kwaliteitsriemen in diverse modellen en kleuren.Kwaliteit dat is waar het om draait bij onze firma.