a

Wettelijke informatie

Caztan.be is onderdeel van
Bv Daka fashion
Oude Vest. 1
9200 Dendermonde
Telefoon: 052/20 24 05

E-mail: dakafashion@telenet.be
Website: www.caztan.be

Wettelijke vertegenwoordigers:
Katleen Keppens en Stany Daele.

Ingeschreven met als ondernemingsnummer: 0454832010
RPR – Dendermonde

Follow me
Cycleur de Luxe – Caztan – Kleding voor dames en heren
19399
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-19399,eltd-core-1.1.1,caztan-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Cycleur de Luxe

Cycleur de Luxe

Cycleur de Luxe, opgericht in 2012, haalt zijn inspiratie uit de rijke Belgische fietsgeschiedenis en verenigt deze met mode. De lifestylecollectie zit vol leuke details die doen denken aan het wieleruniversum.

De ontwerpen van Cycleur de Luxe passen uitermate goed bij de wielercultuur en gaan ook nog eens altijd met de mode mee. Dit merk gebruikt uitermate neutrale kleuren, waardoor deze altijd perfect aansluit bij een casual en/of een klassieke outfit. Het is een combinatie van neutraal en modieus, maar wel met veel comfort en een goede pasvorm. Daarnaast kun je Cycleur de Luxe altijd dragen vanwege de neutrale uitstraling die hebben.