a

Wettelijke informatie

Caztan.be is onderdeel van
Bv Daka fashion
Oude Vest. 1
9200 Dendermonde
Telefoon: 052/20 24 05

E-mail: dakafashion@telenet.be
Website: www.caztan.be

Wettelijke vertegenwoordigers:
Katleen Keppens en Stany Daele.

Ingeschreven met als ondernemingsnummer: 0454832010
RPR – Dendermonde

Follow me
DOU DOUN – Caztan – Kleding voor dames en heren
20509
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-20509,eltd-core-1.1.1,caztan-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

DOU DOUN

DOU DOUN

DOU DOUN is een eigentijdse modieuze collectie van donsjassen voor elke dame die op zoek is naar gezelligheid, warmte, en draagcomfort.

Onze donsjassen zijn gemaakt uit echte ganzendons waardoor onze jassen ademend zijn en zorgen voor een hoge-warmte -gewichtsverhouding.

De oorsprong van Dou Doun is te vinden in Italie maar de volledige ontwikkeling en creatie van de collectie gebeurt in ons Belgisch hoofdkantoor.

Het merk is eigendom en opgericht door een kleine familiale onderneming die elke dag met passie bezig is om een kwaliteitslabel te creëren op een ethisch verantwoorde manier.