a

Wettelijke informatie

Caztan.be is onderdeel van
Bv Daka fashion
Oude Vest. 1
9200 Dendermonde
Telefoon: 052/20 24 05

E-mail: dakafashion@telenet.be
Website: www.caztan.be

Wettelijke vertegenwoordigers:
Katleen Keppens en Stany Daele.

Ingeschreven met als ondernemingsnummer: 0454832010
RPR – Dendermonde

Follow me
MARTIN MAPLE – Caztan – Kleding voor dames en heren
13427
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-13427,eltd-core-1.1.1,caztan-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

MARTIN MAPLE

MARTIN MAPLE

Bij Martin Maple begrijpen we dat een mannelijke collectie een stoere en mannelijke naam vereist. Daarom hebben we gekozen voor het symbool van de esdoorn, bekend als “maple” in het Engels, als ons logo. Deze kenmerken van robuustheid en mannelijkheid zijn verweven in elk aspect van ons merk.

 

Martin Maple biedt een uitgebreide collectie katoenen overhemden die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Met verschillende pasvormen, variërend van strak getailleerd tot meer relaxed, is er voor elke man een perfect overhemd te vinden. Elk hemd is met zorg afgewerkt tot in de kleinste details, en we besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de stoffen die we gebruiken. Bij Martin Maple geloven we dat het dragen van een overhemd niet alleen een statement is, maar ook een ervaring van comfort en zelfvertrouwen moet bieden. Welkom bij Martin Maple, waar vakmanschap en stijl samenkomen voor de moderne man.