a

Wettelijke informatie

Caztan.be is onderdeel van
Bvba Daka fasion
Oude vest. 1
2900 Dendermonde
Telefoon: 052/20 24 05

E-mail: dakafashion@telenet.be
Website: www.caztan.be

Wettelijke vertegenwoordigers:
Katleen Keppens en Stany Daele.

Ingeschreven met als ondernemingsnummer: 0454832010
RPR – Dendermonde
BTW-nummer: BE0454832010

Follow me
Miguel Bellido – Caztan
500
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-500,eltd-core-1.1.1,caztan-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Miguel Bellido

Caztan / Miguel Bellido

Miguel Bellido

Miguel Bellido leren heren riemen van absolute top kwaliteit. Een Spaans merk met temparament! Stijlvolle riemen om je outfit mee compleet te maken. Wat zul je er goed uit zien!

Het merk Miguel Bellido vindt zijn oorsprong in de vijftiger jaar van de 20e eeuw. Riemen die met vakmanschap zijn vervaardigd. Door de jaren heen is er veel geleerd om de leren riem steeds weer mooier te maken. Elke schakel in het productieproces wordt met bijzondere aandacht en vakmanschap uitgevoerd.  Juist dit vakmanschap en het oog voor detail maken van dit product een pracht product. Zoek je een netto pantalonriem of mag deze toch wat sportiever zijn. Het merk Miguel Bellido biedt alle deze smaken.